Yonkers

Engie

Positief over Energie

Het is tijd voor nieuwe energie. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. Met ENGIE Opgewekt maken we herleidbare, duurzame, lokale energie beschikbaar voor iedereen. Zelf opwekken, samen opwekken, aanbieden en afnemen. De samenwerking tussen Zon op Nederland en ENGIE past hier perfect in. Samen duurzame energie beschikbaar maken voor iedereen.

 

ENGIE Opgewekt Verenigd is een volgende stap in deze ambitie van ENGIE

Uw energie komt van zon en wind

Coöperaties zorgen voor meer duurzame energie. ENGIE wil de leden van coöperaties daarbij passende energie leveren: energie uit wind en zon! ENGIE wekt deze energie op in onze Nederlandse wind- en zonparken. Zo heeft u gegarandeerd herleidbare groene stroom van eigen bodem.

Bosgecompenseerd gas

Het gas dat wij leveren wordt gecompenseerd met bos. Kiest u voor ENGIE Opgewekt dan doet ENGIE bij uw afname van ons gas een donatie aan de stichting Trees for All. Dat heeft in 2016 tot ons eerste ENGIEbos geleid. Zo is uw keuze voor gas van ENGIE een investering in een groene toekomst!

En natuurlijk ontvangt u een uitnodiging voor onze boomplantdag en kunt samen met ons bomen planten.

Wat bieden wij aan?

Leden van coöperaties krijgen bij ENGIE voordelige energie. Zo willen we de duurzame energie die coöperaties opwekken, stimuleren. Wij voorzien als energieleverancier in de Regeling Verlaagd Tarief. Wij verrekenen dat automatisch. Zo heeft u bij ons het gemak van de regeling én voordelige energie.

Als lid van een coöperatie van Zon op Nederland kunt u zich aanmelden op https://www.engie-energie.nl/cooperaties