ENGIE

Speciaal voor u als lid van een energiecoöperatie hebben wij een voordelig energieaanbod klaarstaan. U profiteert bij ENGIE namelijk van 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas tegen een scherp tarief. Goed voor uw portemonnee én de wereld van morgen.

Ons aanbod voor u

Uiteraard voeren wij de Regeling Verlaagd Tarief (Postcoderoosregeling) kosteloos voor u uit. Zo profiteert u ook nog eens jaarlijks van korting op de energiebelasting. Daarnaast ontvangt uw coöperatie een vergoeding van ons, waarmee zij verder kunnen met het verduurzamen van de omgeving.

Bereken nu uw maandbedrag en stap over via engie-energie.nl/zonopnederland.

Samen werken aan lokale duurzaamheid

In het Klimaatakkoord is de ambitie opgenomen dat in de toekomst 50% van duurzame energieproductie in eigendom is van de lokale omgeving. Wij geloven dat energiecoöperaties hier een belangrijke rol in kunnen spelen. Daarom bieden wij alle ondersteuning voor energiecoöperaties én coöperatieleden om samen te werken aan lokale duurzaamheid. Dankzij onze unieke combinatie van energie en technologie, kunnen wij namelijk een totaaloplossing bieden voor iedere coöperatie.

Benieuwd wat wij voor uw coöperatie kunnen betekenen? Kijk op engie-energie.nl/cooperaties.

Over ENGIE

Bij ENGIE geloven wij dat we het verschil kunnen maken om de wereld beter door te geven aan volgende generaties. Daarom zijn wij de grootste investeerder in duurzame energie ter wereld. In 70 landen werken wij aan een duurzame wereld en we bouwen dan ook continu aan nieuwe bronnen van groene energie. Zo voorzien wij al 100 miljoen mensen dagelijks van groene stroom.

Uw ideale WinWoonSituatie

Het milieu minder belasten en profiteren van lagere energielasten. Win-win! Dat noemen we bij ENGIE een WinWoonSituatie. Naast het bieden van groene energie helpen wij u graag bij het creëren van uw ideale WinWoonSituatie. Met inzicht in uw verbruik en advies over hoe u kunt besparen. Misschien bent u zelfs al klaar om zelf op te wekken. Wij geven u graag persoonlijk advies. Samen kijken we wat in uw situatie de beste oplossing is.

Ontdek hoe u uw ideale WinWoonSituatie kunt creëren via engie-energie.nl/winwoonsituatie.