Greenchoice

Zon op Nederland en Greenchoice werken samen in diverse collectieve zonprojecten. Als deelnemer aan een van deze zonprojecten kunt u zich via deze pagina aanmelden bij Greenchoice. De coöperatie ontvangt dan een vergoeding die zij weer kan investeren in nieuwe projecten. Én Greenchoice verrekent het verlaagde tarief voor de energiebelasting voor u als deelnemer aan het zonproject.

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt – uit Nederlandse windmolens en 100% bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Aanbod van Greenchoice

Leden van coöperaties krijgen een mooi aanbod van Greenchoice. 100% duurzame energie tegen een scherp tarief en een mooie bonus voor de coöperatie. En uiteraard een goede afhandeling van de Regeling Verlaagd Tarief.

Leden van een Zon op coöperatie kunnen zich aanmelden via greenchoice.nl/zonopnederland

Beste getest

Voor de tweede keer op rij is Greenchoice in 2016 als beste energieleverancier getest door de Consumentenbond. De mogelijkheden via het eigen dossier én de app online alles te zelf regelen was daarbij een enorme plus. We doen ons best om in 2017 ook als beste getest te worden!