Yonkers

Qurrent

Groenste leverancier

Qurrent is voor het vierde jaar op rij door Greenpeace, de Consumentenbond, HIVOS, Natuur & Milieu, WISE en WNF verkozen tot groenste stroomleverancier van Nederland!

Energie tegen inkoopprijs

Jou zoveel mogelijk energie verkopen, vinden we niet meer van deze tijd.

Onze inkomstenbron is daarom een vast bedrag per maand. Daartegenover staat dat we je energie leveren tegen inkoopprijs. Zo zijn deelnemers altijd verzekerd van blijvende lage energietarieven.

Ons ideaal

Stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties namen in 2011 het initiatief voor een nieuw soort energiebedrijf: Qurrent. Een landelijke energiecoöperatie die je zoveel mogelijk helpt met het opwekken en besparen van energie. Verdienen aan je energieverbruik past daar niet bij. We streven dan ook niet naar maximale winst voor onze aandeelhouders. Ons ideaal is dat iedereen net zoveel groene energie opwekt als verbruikt.

Opwekbonus

Iedereen die opwekt, krijgt bij Qurrent een korting op stroom van 1,04 cent per kWh met een maximum van 3500 kWh. De korting wordt verrekend op de energienota. Meld je aan op

https://www.qurrent.nl/zonopnederland

Gratis energiemonitor

Leden van Qurrent mogen een gratis Qbox energie­ monitor bestellen (borg €49). Met de Qbox krijgen klanten realtime inzicht in hun stroom en gasverbruik van hun huishouden.