Yonkers

Energieleveranciers

Overzicht

Zon op Nederland streeft er naar dat geen enkel lid over hoeft te stappen van energieleverancier om mee te doen met een postcoderoos project. Hiernaast staan onze energiepartners tot nu toe. Met hen bent u verzekerd van een goede afhandeling.

Er zijn nog andere energieleveranciers die de postcoderoos regeling (zeggen te) ondersteunen. Zie voor het meest actuele overzicht de webpagina Overzicht energie leveranciers.

Bij deze leverancier moet u als lid zelf regelen dat u uw korting verrekend krijgt. De coöperatie mist dan ook de extra bonus. Toch zonde…

Direct overstappen

Met de volgende energieleveranciers heeft Zon op Nederland een overeenkomst afgesloten voor het verrekenen van de energiebelasting:

 

om | nieuwe energie

ENGIE

Greenchoice

Qurrent (Is overgenomen door Greenchoice)

Eneco

Nuon (Wordt Vattenvall)

Greenchoice

Greenchoice was de eerste energieleverancier met wie Zon op Nederland een mantelovereenkomst sloot voor de ondersteuning van de postcoderoos. Klik hier voor informatie over Greenchoice. Direct overstappen naar Greenchoice? Klik dan op deze link.

Qurrent

Qurrent is overgenomen door Greenchoice, vanaf heden kunnen er geen nieuwe overeenkomsten gesloten worden met Qurrent!

om | nieuwe energie

om | nieuwe energie is een coöperatie van energie producerende burger coöperaties. Dat maakt om | nieuwe energie uniek. Wilt u overstappen en klant worden van om | nieuwe energie? Klik dan hier.

Engie

ENGIE is een van de energieleveranciers waarmee Zon op Nederland een mantelovereenkomst heeft. Wilt u meer informatie over ENGIE? Ze hebben een eigen pagina op onze website: ENGIE. Wilt u overstappen en klant worden van ENGIE? Volg dan deze link.