Energieleveranciers

Zon op Nederland streeft er naar dat geen enkel lid over hoeft te stappen van energieleverancier om mee te doen met een postcoderoos project. Hieronder staan onze energiepartners tot nu toe. Met hen bent u verzekerd van een goede afhandeling.

Direct overstappen

Met de volgende energieleveranciers heeft Zon op Nederland een overeenkomst afgesloten voor het verrekenen van de energiebelasting:

Greenchoice

ENGIE

om | nieuwe energie

Eneco

Vattenfall

Energie Direct

Essent

Greenchoice

Greenchoice was de eerste energieleverancier met wie Zon op Nederland een mantelovereenkomst sloot voor de ondersteuning van de postcoderoos. Klik hier voor informatie over Greenchoice. Direct overstappen naar Greenchoice? Klik dan op deze link.

om | nieuwe energie

om | nieuwe energie is een coöperatie van energie producerende burger coöperaties. Dat maakt om | nieuwe energie uniek. Wilt u overstappen en klant worden van om | nieuwe energie? Klik dan hier.

Engie

ENGIE is een van de energieleveranciers waarmee Zon op Nederland een mantelovereenkomst heeft. Wilt u meer informatie over ENGIE? Ze hebben een eigen pagina op onze website: ENGIE. Wilt u overstappen en klant worden van ENGIE? Volg dan deze link.

Er zijn nog andere energieleveranciers die de postcoderoos regeling (zeggen te) ondersteunen. Zie voor het meest actuele overzicht de webpagina Overzicht energieleveranciers.

Bij deze leverancier moet u als lid zelf regelen dat u uw korting verrekend krijgt. De coöperatie mist dan ook de extra bonus. Toch zonde…