Yonkers

Energieleveranciers

Overzicht

Zon op Nederland streeft er naar dat geen enkel lid over hoeft te stappen van energieleverancier om mee te doen met een postcoderoos project. Hiernaast staan onze energiepartners tot nu toe. Met hen bent u verzekerd van een goede afhandeling.

Er zijn nog andere energieleveranciers die de postcoderoos regeling (zeggen te) ondersteunen. Zie voor het meest actuele overzicht de webpagina Overzicht energie leveranciers.

Bij deze leverancier moet u als lid zelf regelen dat u uw korting verrekend krijgt. De coöperatie mist dan ook de extra bonus. Toch zonde…

Direct overstappen

Met de volgende energieleveranciers heeft Zon op Nederland een overeenkomst afgesloten voor het verrekenen van de energiebelasting:

 

OM / DE Unie

Engie

Greenchoice

Qurrent

Greenchoice

Greenchoice was de eerste energieleverancier met wie Zon op Nederland een mantelovereenkomst sloot voor de ondersteuning van de postcoderoos. Klik hier voor informatie over Greenchoice. Direct overstappen naar Greenchoice? Klik dan op deze link.

Qurrent

Qurrent is een groene energieleverancier die de postcoderoos en de coöperatieve beweging een warm hart toedraagt. Wilt u meer informatie over Qurrent? Klik hier. Wilt u overstappen naar Qurrent? Klik dan hier. Als nieuwe klant ontvangt u een eenmalige overstapvergoeding en de coöperatie ontvangt jaarlijks een bonus.

DE Unie

De Duurzame Energie Unie is een coöperatie van energie producerende burger coöperaties. Dat maakt de Duurzame Energie Unie (of kortweg DE Unie) uniek. Wilt u overstappen en klant worden van DE Unie? Klik dan hier.

Engie

Engie is een van de energieleveranciers waarmee Zon op Nederland een mantelovereenkomst heeft. Wilt u meer informatie over Engie? Ze hebben een eigen pagina op onze website: Engie. Wilt u overstappen en klant worden van Engie? Volg dan deze link.