Yonkers

Zon op Bos en Lommerplein

Initiatiefnemers

Het bestuur van de VVE Bos en Lommerplein wil graag zonnepanelen op het dak van de VVE. De ALV heeft hier voor gestemd. Het bestuur denkt dat de postcoderoos met een coöperatie van bewoners de meest interessante oplossing is.

Denkt u dat ook? Laat het ons weten en meldt u aan voor dit mooie project

Hoe werkt het

Alleen bewoners van de VVE Bos en Lommerplein kunnen lid worden van de coöperatie. De coöperatie schaft samen met de leden zonnepanelen aan. De leden krijgen als ‘beloning’ 15 jaar lang een forse korting op hun energierekening.

De coöperatie zijn we samen!

De kosten zullen circa € 350,- per paneel gaan bedragen. De benodigde inleg heb je (bij de huidige belasting en stroomprijzen) in circa 7 tot 8 jaar terugverdiend. Maar belangrijker: met elk zonnepaneel besparen we bijna 130 kg CO2 uitstoot. Dat dat elk jaar weer!

Wil je meedoen? Schrijf je dan in (zie blokje inschrijving). Realiseer je wel dat je niet meer stroom kunt verrekenen dan je verbruikt. Een gemiddeld gezin verbruikt 3500 kWh per jaar en een paneel wekt ongeveer 250kWh op. Dus dan heb je aan 14 panelen genoeg!

Aanmelden / inschrijven

Bent u geïnteresseerd in deelname? Ga naar onze gebruikerspagina en meld u dan geheel vrijblijvend aan bij Zon op Nederland en vervolgens kunt u zich (voor)inschrijven voor een project van Zon op Bos en Lommerplein.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: je wordt lid van coöperatie Zon op Bos en Lommerplein en geeft aan met hoeveel certificaten je zou willen participeren in het project. Je wordt uitgenodigd voor informatieavonden en krijgt uitleg over hoe het werkt en wat er van je verwacht wordt. Het leuke van een coöperatie is: je doet het samen!

Locatie Project

Het project komt op het dak van de VVE. Alleen bewoners van de VVE mogen meedoen. Zij kunnen alvast reserveren hoeveel panelen ze zouden willen hebben. Dat verplicht op dit moment nog tot helemaal niets!

U kunt zich elders op deze pagina voorinschrijven voor het project. Er valt nog zoveel zonnestroom te oogsten! Laten we het samen doen!