Yonkers

Zon op Grote Loodskotterhof

Initiatiefnemers

Het bestuur van de VVE De Grote Loodskotterhof wil graag zonnepanelen op het dak van de VVE. De ALV heeft hier voor gestemd. Het bestuur denkt dat de postcoderoos met een coöperatie van bewoners de meest interessante oplossing is.

Denkt u dat ook? Laat het ons weten en meldt u aan voor dit mooie project

Hoe werkt het

Alleen bewoners van de VVE Grote Loodskotterhof kunnen lid worden van de coöperatie. De coöperatie schaft samen met de leden zonnepanelen aan. De leden krijgen als ‘beloning’ 15 jaar lang een forse korting op hun energierekening.

De coöperatie zijn we samen!

Aanmelden / inschrijven

Bent u geïnteresseerd in deelname? Ga naar onze gebruikerspagina en meld u dan geheel vrijblijvend aan bij Zon op Nederland en vervolgens kunt u zich (voor)inschrijven voor project Zon op Grote Loodskotterhof.

Meedoen

Aanmelden is eenvoudig: je doet via deze site een voorinschrijving. Dat verplicht nog tot helemaal niets. Maar het is wel een peiling voor de interesse in dit project.

Je geeft aan met hoeveel zonnepanelen je zou willen meedoen in project. Bij voldoende belangstelling, organiseren we een informatieavond en vertellen je meer!

Locatie Project

Het project komt op het dak van de VVE. Alleen bewoners van de VVE mogen meedoen. Zij kunnen alvast reserveren hoeveel panelen ze zouden willen hebben. Dat verplicht op dit moment nog tot helemaal niets!

U kunt zich elders op deze pagina voorinschrijven voor het project. Er valt nog zoveel zonnestroom te oogsten! Laten we het samen doen!