Yonkers

Zon op World Forum

Doel van de coöperatie

Zon op World Forum is een corporatie die zich op dit moment vooral richt op het stimuleren van het gebruik van zonne-energie. Onze coöperatie bestaat uit ruim vijftig leden. Op dit moment beschikken we over één locatie waar we 252 zonnepanelen hebben geïnstalleerd: het World Forum in Den Haag. We verwachten ongeveer 70.000 kWh per jaar te genereren, hetgeen overeenkomt met het elektriciteitsgebruik van 22 huishoudens.

Het World Forum

Het World Forum is eigendom van de gemeente Den Haag. De coöperatie heeft een gebruiksovereenkomst met de gemeente afgesloten voor in principe 25 jaar. We betalen daarvoor een symbolisch bedrag van 1 euro per jaar. De gemeente kán de overeenkomst ontbinden maar heeft zich verplicht óf voor een nieuwe locatie te zorgen of om een redelijke vergoeding aan de coöperatie te betalen.

Aanmelden / inschrijven

Wij hebben thans geen zonnepanelen meer in de aanbieding. Ook kunt u zich niet ‘voorinschrijven’ voor als er in de toekomst nog eventueel panelen beschikbaar komen.

Wat u wel kunt doen is lid worden van onze coöperatie. Mochten er deelnemers in het project Zon op World Forum zijn, die hun zonnepanelen willen verkopen dan kunt u als lid, maar kunnen ook andere leden van de coöperatie, in principe in aanmerking komen voor aankoop van de panelen. Of u daadwerkelijk de panelen kunt kopen hangt af van het aantal belangstellenden.

Lid worden?

Bent u geïnteresseerd om lid te worden ? Ga naar de gebruikerspagina en meld u dan geheel vrijblijvend aan bij Zon op Nederland en vervolgens kunt u lid worden bij Zon op World Forum. U moet dan wel de voorwaarden voor lidmaatschap aanvaarden. Het heeft overigens alleen zin lid te worden, indien u in de zogenaamde postcoderoos woont. Het World Forum staat in postcode 2517.

Andere daken / meer panelen?

De coöperatie is op zoek naar andere locaties om zonnepanelen te plaatsen. Een ieder die ideeën daarover heeft of een concreet voorstel, is van harte uitgenodigd om daarover met ons in contact te treden via info@zonopworldforum.nl. Wij kunnen eigenaren van daken ‘ontzorgen’ bij het installeren en beheren van zonnepanelen. Bovendien gaan wij graag in gesprek met eigenaren van daken over opties met betrekking tot voorkeursrechten voor de individuele aanschaf van panelen.
Als het ons lukt om meer zonnepanelen te plaatsen kijken we tegen die tijd hoe de zonnepanelen over eventuele deelnemers verdeeld zullen worden.

Locatie Project

Gerealiseerd met project: Den Haag World Forum

Totale productie tot op heden:

145.292 kWh

Totale CO2 besparing:
79.911 kg